11.3.14

«Είναι στο χέρι μας» με υποψήφιο δήμαρχο Ορεστιάδας τον Βαλάντη Παντσίδη

Με επικεφαλής τον 43χρονο δικηγόρο Βαλάντη Παντσίδη, θα συμμετέχει και θα διεκδικήσει το δήμο Ορεστιάδας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών για το δήμο Ορεστιάδας «Είναι στο χέρι μας», όπως ομόφωνα αποφασίσθηκε στη διάρκεια της 3ης Γενικής Συνέλευσης της Κίνησης.
Μοναδικό θέμα της συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Μαρτίου 2014 σε αίθουσα ξενοδοχείου της Ορεστιάδας, και χαρακτηρίστηκε, για μια ακόμη φορά, από την εντυπωσιακή - μαζική συμμετοχή και το ενδιαφέρον των πολιτών (παρά τη συνεχή χιονόπτωση από τις μεσημβρινές ώρες), ήταν η ανάδειξη του «πρώτου μεταξύ ίσων» που θα «ηγηθεί» της προσπάθειας. «Η ευθύνη που αισθάνομαι είναι πολύ μεγάλη. Η Κίνηση αυτή έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, σε σχέση με ότι έχει υπάρξει μέχρι τώρα, στο δήμο Ορεστιάδας. Εγώ απλά θα είμαι ο επικεφαλής. Όλοι στην Κίνηση διαχειριζόμαστε από κοινού και αποφασίζουμε από κοινού. Όραμά μας είναι ο αυριανός δήμος να συνδιαχειρίζεται, επιτέλους, με τους δημότες του όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν στο δήμο», δήλωσε αμέσως μετά την ανάδειξή του ως επικεφαλής, ο Βαλάντης Παντσίδης.
Υπογράμμισε επίσης πως η μεγάλη αυτή προσπάθεια που ξεκίνησε από τα «κάτω» και έχει ως τελικό στόχο την εκλογική νίκη, είναι του συνόλου της κοινωνίας, τη συμμαχία της οποίας επιδιώκει, και πως θέλει να απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνάμεις που έχει ο δήμος, ως γεωγραφία και ως άνθρωποι.«Μας αξίζουν πολλά περισσότερα απ’ ότι θέλουν να μας πείσουν ότι μας προσφέρουν ή θέλουν να μας προσφέρουν. Το εγχείρημα αυτό είναι μοναδικό, αυθεντικό, αληθινό, αγνό και πραγματικά νέο, και προέκυψε ως κοινωνική - πολιτική ανάγκη. Το “γάντι” που μας έριξαν οι συνθήκες δεν το αφήσαμε κάτω.
Το σηκώσαμε και καλούμε τους δημότες της Ορεστιάδας να πιστέψουν ότι πραγματικά “Είναι στο χέρι μας”, όλοι μαζί, να πάμε ένα βήμα μπροστά το δήμο Ορεστιάδας. Πέρα από παρωχημένες και απλές διαχειριστικές λογικές, υποτακτικές των μνημονίων και των δεσμεύσεων που προέρχονται από αυτά, τις οποίες υπηρετούν με ιδιαίτερη χαρά», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας.
Στη διάρκεια της συνέλευσης, εκτός της υποψηφιότητας του Βαλάντη Παντσίδη, που ετεροπροτάθηκε, κατατέθηκε και η ετεροπρόταση του Θοδωρή Περεντίδη, ο οποίος όμως συντάχθηκε με την υποψηφιότητα του πρώτου και η ανακήρυξη του επικεφαλής πήρε πανηγυρικά χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/3/14 20:50

    Ο κύριος μαζί με όλο το κολχόζ εκεί στην κίνηση είναι μυστική συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ώστε να φανεί κάτι ανεξάρτητο και να χτυπήσουν τον λατρευτό μας δήμαρχο Μουζά...Μή τα χάφτετε αυτά...εξάλλου το μυστικό το ανακάλυψε γνωστός δημοσιογράφος ΚΥΠατζής της πόλης....

    Μπράβο πάντως γερά όλα είναι στο χέρι μας

    ένας αντιφασίστας πατέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.