9.3.14

Η δημοτική κίνηση «Σπάρτακος» για τα σκουπίδια στο Φανάρι

Διαβάσαμε στο σχετικό δελτίο Τύπου την άκρως συγκινητική είδηση και την μοιραζόμαστε με τους συνδημότες μας: «Το ευρωπαϊκό έργο LIFE AMMOS για την πρόληψη και των περιορισμό των απορριμμάτων καπνιστών στις παραλίες, συνεχίζει εντατικά την πορεία του, οδεύοντας βαθμιαία στην τελική ευθεία και στην κορύφωση των δράσεών του το προσεχές καλοκαίρι».
Ναι, λοιπόν! Είναι αλήθεια! Ήρθαν οι άνθρωποι το περασμένο φθινόπωρο, μέτρησαν τις γόπες στην παραλία Φαναρίου, τις βρήκαν 14 ανά τετραγωνικό μέτρο και μάς κατέταξαν στη 2η θέση μεταξύ των 15 συνολικά παραλιών που εξέτασαν στην Ελλάδα. Μάλιστα το (δεν-το-λες-και-φαραωνικό) έργο «θα κορυφωθεί τους προσεχείς καλοκαιρινούς μήνες με σειρά δράσεων, παρεμβάσεις στις παραλίες, παράλληλες εκστρατείες και δυναμική επικοινωνιακή διάχυσή του». Επαναλαμβάνουμε ότι ο λόγος είναι για «τα προβλήματα που δημιουργεί η παρουσία των απορριμμάτων καπνιστών» στις παραλίες!
Ως δημοτική παράταξη πάντως έχουμε την άποψη ότι - τουλάχιστον για το Φανάρι - το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι από πλευράς κρισιμότητας κάπου στην…87η θέση. Ήδη έχουμε αναφερθεί στα…προηγούμενα 86 σοβαρότερα προβλήματα, για πολλά από τα οποία ο Δήμος φέρει τεράστια ευθύνη. Ακόμη όμως κι αν μείνουμε στα «προβλήματα που δημιουργεί η παρουσία απορριμμάτων στις παραλίες», θεωρούμε πολύ πιο επιβαρυντική την παρουσία του Δήμου και του Δημοσίου εκεί, με τα σκουπίδια από μπετόν που ρυπαίνουν επί χρόνια την τουριστικότερη ακτογραμμή της Ροδόπης…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/14 16:43

    Από τη μύγα ξύγκι ο Σπάρτακος για να κάνει αίσθηση...

    Οι αντιμνημονιακοί ξεφτίλες, μόλις έφυγε η μόδα του αντιπαπανδρεϊσμού και της αντιμνημονιακότητα, προσπαθούν να κουνήσουν σημαία "εδώ είμαστε κι εμείς". Μόνο για τον σωτήρα άγιο Πούτιν και την ΕΙΣΒΟΛΗ του δεν ακούσαμε κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/14 18:23

    Τα αντιμνημονιακά ψευτοπατριωτικά σκουπίδια, σε σκουπίδια θα εστιάσουν...

    Ελλείψει επιχειρημάτων αλλά με μεγάλα περισσεύματα αναθεμάτων, και τα σκουπίδια καλά είναι για να κάνουν αισθητή την επίπεδη κοσμοθεωρία τους ("άδικη κενωνία, άτιμοι σιωνιστές, λαφρήδες ιμπεριαλιστές, ζήτω ο πούτιν και ο Καμμένος, πάρε κι εσύ ένα λαχανόκηπο - μπορείς")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/3/14 08:57

      χαχααααααααα, πολύ καλό πράγματι, τα σκουπίδια ασχολούνται με τα σκουπίδια και μάλιστα άνευ λόγου πραγματικού

      χαχαααααα εκπληκτικό και αυτό το "επίπεδη κοσμοθεωρία"! Όλα τα λεφτά για τους καραγκιόζηδες "αγαπάμε-την-πατρίδα" και όλο τον σαλεμένο όχλο που τους ακολουθεί.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.