3.3.14

Η βροχή δεν σταμάτησε το καλύτερο καρναβάλι των τελευταίων ετών

Χιλιάδες καρναβαλιστές στην Ξάνθη δεν πτοήθηκαν από την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε κατά τη διάρκεια της παρέλασης και απέδειξαν ότι το καρναβάλι της Ξάνθης είναι παντός καιρού!
Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2014 ήταν η Ευαγγελία Αραβανή που παρήλασε με ομπρέλα, ενώ στην παρέλαση βρέθηκαν και αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες και πολιτικοί. Στην παρέλαση έδωσε το παρόν και η βουλευτής Έλενα Ράπτη με την ομάδα της, εκπροσωπώντας την πρωτοβουλία Ένα στα Πέντε ενάντια στην παιδική σεξουαλική παρενόχληση.
Κάτω από τους ήχους της μουσικής, καρναβαλιστές από την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Καβάλα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποίησαν μια εξαιρετική παρέλαση. Η διάθεση εξάλλου είχε φανεί από το προηγούμενο βράδυ όταν οι νέοι της πόλης γλεντούσαν ασταμάτητα μέχρι το πρωί παρά τη νεροποντή. Κατά πολλούς, ήταν ένα από τα καλύτερα καρναβάλια των τελευταίων ετών με αρκετά γρήγορο ρυθμό, έντονο παλμό και κέφι, με χρώμα, φαντασία και πολύ χιούμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.