6.3.14

Με επιτυχία η έναρξη διαβούλευσης από τον δημοτικό συνδυασμό «Εμείς… η πόλη» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η έναρξη διαλόγου του δημοτικού συνδυασμού «Εμείς… η πόλη» με τους θεσμικούς φορείς της περιοχής ξεκίνησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δευτέρου ορόφου της Λέσχης Κομοτηναίων,  με θέμα «Ανασύνταξη της τοπικής οικονομίας».
Στη συζήτηση παρουσιάστηκαν προτάσεις της υποψήφιας δημάρχου Κομοτηνής, επικεφαλής του συνδυασμού «Εμείς… η πόλη», Φελίνας Καζάκου-Βρούζου για την ανάκαμψη και την ανασυγκρότηση της τοπικής αγοράς και οικονομίας. Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/3/14 19:39

    Γιατί να μην ψηφίσω την κ. Φελίνα Καζάκου η οποία κατεβαίνει με ξεκάθαρες κεντροδεξιές θέσεις ως υποψήφια δήμαρχος και θα ξέρω τι με γίνεται για να αντιστέκομαι όταν θα καταπατούνται τα δικαιώματα μου και παρεκκλίνει του προγράμματος που παρουσίασε;
    Και να ψηφίσω τον κ. Γιώργο Πετρίδης του θολού πολικού τοπίου και θέσεων;
    Και με τον «χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ» στη παρούσα εποχή τα όποια αποτελέσματα είναι αναποτελεσματικά και φέρνου δεινά στους δημότες και στη λειτουργία του δήμου. Τη κατάσταση του θολού πολιτικού τοπίου την ζούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν γουστάρω να την ζήσω με ευθύνη του θολού τοπίου του συνδυασμού του κ. Πετρίδη και στον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/14 22:55

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΦΕΛΙΝΑ ΚΑΖΑΚΟΥ!!!!!!
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ!!!!!
    ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ!!!!
    ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ!!!!
    ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 19:38 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ 19:39............
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/3/14 08:19

    Ο κ. Πετρίδης δημοσίευσε στην εφημεριδα ΧΡΟΝΟΣ -το Πιστοποιητικό της Οικογενειακής Κατάστασης- αντί να δημπσιεύσει θέσεις και πρόγραμμα οπως κάνουν όλοι οι υποψηφιοι δήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/14 10:32

    Φελινα βαλε τον Μιχελη.Εχει μεγαλη εμπειρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/3/14 13:40

    Φιλότιμη η προσπάθεια σου Αντζελα, αλλά μην περνάς τις κόκκινες γραμμές που ακόμα κα ι η Φελίνα προσέχει μην τις πατήσει και την πατήσει...
    ...παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.