9.3.14

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε φαρμακείο της Προσοτσάνης Δράμας

Εξιχνιάσθηκε ύστερα από αστυνομικές έρευνες, κλοπή που είχε διαπραχθεί, την 5/6-3-2014 το βράδυ, σε φαρμακείο της Προσοτσάνης Δράμας. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, σε αγροτική περιοχή της Δράμας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, διέρρηξε φαρμακείο στην Προσοτσάνη, αφαιρώντας από το εσωτερικό του διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα, μεταξύ των οποίων, 640 δισκία LEXOTANIL και ΤAVOR, το χρηματικό ποσό των 65 περίπου Ευρώ και μια ηλεκτρονική συσκευή. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα παραπάνω κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.