13.3.14

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη Απόστολος Κουτάβας μιλάει εφ’ όλης της ύλης (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Μιλώντας στον «Ράδιο Παρατηρητής 94 FM» και την εκπομπή «Με το Ν και με το Β» ο Απόστολος Κουτάβας χαρακτήρισε την υποψηφιότητά του ως αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης «λογική συνέχεια» της έως τώρα πορείας του στο συνδικαλιστικό και πολιτικό στίβο της περιοχής.
«Η υποψηφιότητά μου δεν ήταν ζήτημα αυτοπροβολής. Προσωπικά θεώρησα την υποψηφιότητά μου ως χρέος απέναντι στον εαυτό μου, σε όλους τους συντρόφους μου και στην ίδια την κοινωνία έτσι ώστε να μπορέσω και εγώ με όλα αυτά τα δεινά που βιώνει η πατρίδα μας να βοηθήσω για την ανατροπή και την αλλαγή σελίδας όχι μόνο στην περιφέρειά μας, αλλά συνολικά και στις ευρωεκλογές έτσι ώστε στην επαύριον να θέσουμε ζήτημα της δημοκρατικής ανατροπής αυτής της κυβέρνησης και της πολιτικής», ανέφερε ο ίδιος. Ακούστε την συνέντευξη…

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.