13.3.14

Η Θράκη καλοσωρίζει τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 από τη Θράκη το σύνθημα νίκης για την εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις τριπλές κάλπες του Μαΐου. Το πλήρες πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη είναι το εξής:
Παρασκευή 14/3/2014
11.00 Άφιξη Αλεξανδρούπολη
11.15 Εργατικό Κέντρο Έβρου Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση με Δημοτικούς Υπαλλήλους Αλεξανδρούπολης, Σχολικούς Φύλακες, Καθηγητές ΕΠΑΛ που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας, απολυμένους ΕΟΠΠΥ - Νοσηλευτές - Εργαζόμενους ΕΡΑ.  
12:30 Επίσκεψη στο Εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος με φυσικό αέριο της ΔΕΗ στην Κομοτηνή
13:45 Επίσκεψη στον Εχίνο Ξάνθης
19.00   Ανοιχτή συγκέντρωση ομιλία στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ) στη Κομοτηνή

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/3/14 21:30

    To χαμένο μπόινγκ, αφού ενεργοποιήθηκε η ασπίδα στελθ του, ειναι στην Ελλάδα και
    ΠΣΑΙΚΑΖΗ.

    ΣΩΚ. ΔΗΕΔΟΣΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/3/14 19:46

      Εσύ όπως φαίνεται έχεις πάρει μεγάλη δόση, και γι αυτό παραμιλάς. Ζήτα από τους σωτήρες σου το αντίδοτο. Ε.ιμαι σίγουρη ότι θα σου το δώσουν μετά τις εκλογές , γιατί μόνο ψεκασμένο σε χρειάζονται

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/3/14 08:18

      Δεν πηράζη 19-36. ΔΗΕΔΟΣΤΑΙ εσης και μαινα ξαιχάσται μαι. Η πατρείδα να σοθί και αφίσται μαι αιμένα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/3/14 21:30

    Τουρκιστί:Hoşgeldiniz hizmetçi taklitçi...
    Eλληνιστί:Καλως ήρθες υπηρέτη λαμόγιο!!!

    ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΤΣΟΓΛΑΝΙ... ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ KAI OI TOΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΝ ALEKSIS TSIPRAS...

    ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ... ΟΤΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ;

    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/14 10:22

      OI FASISTES STIN OUKRAHIA

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/3/14 19:52

      Πολύ πιο έλληνες από εσένα και όλα τα φασιστοειδή που υπηρετείται. Οι μειωδότες της ελευθερίας μας και της εθνικής μας αν εξαρτησίας, αυτοί που χρεωκοπήσανε τον τόπο και βγάλανε στο σφυρί τους κόπους μας και την ζωή μας δεν δικαιούνται να μιλάνε για πατριωτισμό καιο λαμογιές

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/3/14 19:54

      Ο φασίστες περισσεύουν στην Ελλάδα. Βασικός εκπρόσωπος ο Τσίπρας και οι "επαναστάτες" ΣΥΡΙΖαίοι.

      Κάποιοι σαχλαμάρες τους ακολουθούν. Άσχετοι και ημιμαθείς, τσιμπάνε από κάθε "δημοκρατική" αριστερή παπαριά όταν αντικειμενικά ρίχνουν νερό στο μύλο του φασισμού και της απολυτότητας

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/3/14 21:32

    Τι εμαθα? 6 μυριακια δανειο εχει παρει ο συριζας... χαχαχαχαχχα
    Μηπως με εγγυηση την κρατικη χρηματοδοτηση των κομματων ???
    Θα παω στον τοιχο του Παπαδημουλη να το ρωτησω.... Θα εχει πλακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/3/14 08:43

    Με τον κ. Λαφαζάνη να καταγγέλλει «τα συνεταιράκια της κυβέρνησης που είναι έτοιμα να ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο διάλυσης της δημόσιας διοίκησης και παράδοσης μεγάλου μέρους σε ιδιωτικά συμφέροντα»...

    Επιτέλους! Το φιλέτο για ίδρυση φορέα για τον "Γέρο του Μωριά", μπορεί πλέον να περάσει στα χέρια του ιδιωτικού τομέα.

    Masturbation goes SYRIZA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/3/14 12:17

    Μπαρτζινόπουλος χθεσινό ΕΘΝΟΣ

    Πάνε τέσσερα χρόνια τώρα που περιμένω με αγωνία να βρεθεί επιτέλους ο άνθρωπος που θα με κάνει να δηλώσω δημόσια ότι έσφαλα θεωρώντας πως το Μνημόνιο ήταν σωστή επιλογή. Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν εννοώ ότι οι ρυθμίσεις που προβλέπονταν και οι υποχρεώσεις που μας επιβάλλονταν δεν ήταν σε πολλά σημεία τους υπερβολικές ή και άδικες.
    Γνωρίζω πολύ καλά πόσο άδικες και υπερβολικές ήταν. Αλλά γνωρίζω και πόσο ανόητες και γελοίες ήταν οι «αντιπροτάσεις» που ακούστηκαν. Από τα λεφτά που υποτίθεται ότι μας έδιναν οι Κινέζοι και οι Ρώσοι και ο Παπανδρέου δεν τα έπαιρνε μέχρι τον τσαμπουκά του Τσίπρα και του Λαφαζάνη που θα γονάτιζε τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

    Θα περίμενα, κατά συνέπεια, να είχαμε αρχίσει να σοβαρευόμαστε, τώρα που κάτι μοιάζει να αχνοφέγγει στο βάθος του τούνελ και να αφήναμε κατά μέρος τα καουμποϊλίκια της ενασχόλησης με το παρελθόν. Καμία αντίρρηση να ψάξουμε το πώς φτάσαμε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, έτσι ώστε να μας γίνει μάθημα. Αλλά αν είναι να ψάχνουμε πώς και γιατί βρεθήκαμε μπλεγμένοι με Μνημόνια και δανειακές συμβάσεις, τότε μάλλον σε ψυχιάτρους θα πρέπει να απευθυνθούμε.
    Ηδη έχουμε επιδείξει καλπάζουσα υποκρισία στην περίπτωση του ελλείμματος. Οι Βρυξέλλες μάς «έφτυναν» για τις στατιστικές λαθροχειρίες μας κι εμείς προωθούμε διαδικασίες για να καθίσουν στο σκαμνί όχι εκείνοι που έκαναν τις λαθροχειρίες, αλλά εκείνοι που τις διόρθωσαν. Και τώρα κάποιοι αβαντάρουν την ιδέα να ελεγχθούν αυτοί που μας έμπασαν στο Μνημόνιο χωρίς μάλιστα να είναι σε θέση να μας πουν τι άλλο θα μπορούσαν να είχαν κάνει, όταν κανένας δεν μας δάνειζε και μηχανισμός αλληλεγγύης και στήριξης στην Ευρωπαϊκή Ενωση δεν υπήρχε.

    Και το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι πως δεν καταλαβαίνουν ή δεν τους νοιάζει αν με τον λαϊκισμό που υπηρετούν και τον φανατισμό που συντηρούν επιτρέπουν στον Τόμσεν, στην παρέα του και στους εντολοδόχους τους να διατείνονται ότι είμαστε ανώριμοι και δεν μπορούν να μας εμπιστευθούν γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να υποτροπιάσουμε.

    Υ.Γ.: Εκτός κι αν κάποιος -πολιτικός, ακαδημαϊκός ή και δημοσιογράφος- μας αποκαλύψει επιτέλους την άλλη λύση. Στην περίπτωση αυτή, κι εγώ μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/3/14 17:42

    Η μόνη συνάντηση που θα κάνει είναι αυτή που του ετοίμασε ο 45χρονος συνταξιούχος της Ένωσης Κουτάβας και η σύζυγός του διευθύντρια στο ΙΚΑ. Με δημοσίους υπαλλήλους που μπήκαν από το παράθυρο και τους πληρώναμε αδρά χωρίς να χρειάζονται.
    Πελατάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/14 08:12

      Αυτό το διευθύντρια στο ΙΚΑ (αντάμα με την ομάδα των παλαιοπασόκων) σημειώστε το. Όλη αυτή η διοικητική κλίκα είχε τον πρώτο λόγο στο πρώην ΙΚΑ (καλά δεν έπαιρναν και μίζες...) επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ. Ξέρετε, επί περιόδου των κομματόσκυλων και λαμογίων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όπως τα κατηγορούν και όχι άδικα, τα πρώην μεγάλα κόμματα. Τι δεν καταλαβαίνετε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/3/14 08:17

      Ωραίο και εύστοχο το σχόλιο 17:42. Το ερώτημα είναι πόσα από τα 18χρονα έως 30χρονα το καταλαβαίνουν. Σαν τα ζαλισμένα κοτόπουλα σπεύδουν να συμπαρασταθούν εκλογικά στο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς νιονιό, χωρίς κρίση, χωρίς γνώσεις, χωρίς πείρα ζωής. Οι ηλικίες των νέων που δεν ξέρουν τι έχουν κάτω από το παντελόνι και τη φούστα τους, που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ πελαγωμένες από τη ζωή και εγκλωβισμένες στη νεφελώδη οραματική του ρητορική, πού να καταλάβουν τι σημαίνει Κουτάβας, αμόρφωτος, συνταξιούχος ΕΑΣ (τι είναι ΕΑΣ ρε;) και σύζυγος διευθύντρια στο ΙΚΑ; Και το αμόρφωτος από τον τρόπο που κινείται πολιτικά. Αδίαφορο αν έχει τυπικές γνώσεις. Και τα νιάνιαρα έχουν τυπικές γνώσεις αλλά από μόρφωση... Καλά να παθουν τα δύο πρώην συστημικά μεγάλα κόμματα. Διέλυσαν την Παιδεία, παράγουν βιομηχανικά ψευτομορφωμένους, τώρα ας εισπράξουν την παρανοική εκλογική συμπεριφορά αυτών των "μορφωμένων".

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.