6.3.14

Σε ΤΕΙ και ΒΦΛ ο Μάκης Παπαδόπουλος

Το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Ο Τόπος Της Ζωής Μας». Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Αθανάσιο Μητρόπουλο και συζήτησαν για το σημαντικό έργο που προσφέρει το ΤΕΙ και την ανάπτυξη του ρόλου του προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.
Στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος και οι υποψήφιοι σύμβουλοι έκαναν περιοδεία και επισκέφτηκαν  καταστήματα της περιοχής των Χιλίων, ενώ έγινε περιοδεία και στα καταστήματα της περιοχής του Αγίου Παύλου.
Τις προηγούμενες μέρες στα πλαίσια των επισκέψεων του σε επιχειρήσεις ο Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με αντιπροσωπεία υποψήφιων συμβούλων επισκέφτηκε τη βιομηχανία λιπασμάτων και συναντήθηκε με τον αναπληρωτή διευθυντή του εργοστασίου της ELFE (ΒΦΛ) Αναστάσιο Μπουρμπούλια και εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων. Επίσης έγιναν επισκέψεις σε επιχειρήσεις της περιοχής του Χαλκερού και περιοδεία στα καταστήματα της αγοράς του Αγίου Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.