11.3.14

Δεύτερος Κοινωνικός Διάλογος για την Κοινωνική Πολιτική και Κοινωνική Πρόνοια

Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο πρώτος κοινωνικός διάλογος του δημοτικού συνδυασμού «Εμείς… η πόλη» με τους θεσμικούς φορείς της περιοχής, η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής του συνδυασμού, Φελίνα Καζάκου – Βρούζου, στο πλαίσιο των ανοιχτών διαλόγων που διακήρυξε, συναντάται με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων της πόλης για ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής πρόνοιας.
Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και δομών κοινωνικής πολιτικής,  με τις θέσεις και τις προτάσεις τους, προκειμένου να υπάρξει από κοινού προσπάθεια στη συνδιαμόρφωση μιας ισχυρής πρότασης για το μέλλον του δήμου μας όπου στο επίκεντρο της κοινωνικής πολιτικής του θα βρίσκεται ο συνάνθρωπος μας με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα. Ο δεύτερος ανοιχτός κοινωνικός διάλογος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 6.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του δευτέρου ορόφου της Λέσχης Κομοτηναίων και η συζήτηση θα είναι ανοιχτή σε όσους δημότες επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.