17.3.14

48ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 19 και 20 Μαρτίου από την ΑΔΕΔΥ

Στις 22 Μαρτίου η κυβέρνηση έχει σχεδιάσει την απόλυση χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων ανάμεσά τους Σχολικοί Φύλακες, εκατοντάδες εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι σε Υπουργεία οι οποίοι βρίσκονται σε διαθεσιμότητα το τελευταίο οκτάμηνο και θ’ ακολουθήσουν οι απολύσεις το Μάιο των Δημοτικών Αστυνομικών.
Μέσα στο 2014 θ’ απολυθούν άλλοι 11.400 Δημόσιοι Υπάλληλοι από 23 Οργανισμούς (ΝΠΙΔ) που συγχωνεύονται ή καταργούνται. Στα πλαίσια της νέας 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, το Νομαρχιακό Τμήμα Ροδόπης κάνει κάλεσμα για αγώνα και συσπείρωση εργαζομένων και κοινωνίας.
«Καλούμε όλη την κοινωνία: Εργαζόμενους  στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα, ανέργους, φοιτητές, συνταξιούχους, όλους τους Φορείς της Ροδόπης σε κοινή συστράτευση για ν’ αντιμετωπίσουμε την καταστροφική πολιτική που ισοπεδώνει τη ζωή μας και μας αφαιρεί κάθε δυνατότητα να προγραμματίσουμε το μέλλον μας, το μέλλον της νέας γενιάς, το μέλλον της χώρας. Όλοι μαζί στην Απεργία της 19ης  και 20ης του Μάρτη. Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 στις 11:00 πμ στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.