14.2.14

Οι αγρότες του βορείου Έβρου κλιμακώνουν τον αγώνα τους

Στη συνέλευση που πραγματοποίησαν οι αγρότες στο «μπλόκο» του βορείου Έβρου και παίρνοντας υπόψη τις αρνητικές απαντήσεις που έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών στα αιτήματα των αγροτών που του έθεσε η συντονιστική των «μπλόκων» όλης της χώρας αποφάσισαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους:
• Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη του οδοστρώματος μπροστά στο Μπλόκο
• Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στην πρώην ΑΤΕ Oρεστιάδας
Τέλος, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου, καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να ενισχύσουν το «μπλόκο». Τώρα είναι η ώρα του αγώνα.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/2/14 18:14

    Ο διάλογος με αγροτοσυνδικαλιστές, ενώ κλέινουν τους δρόμους με το έτσι θέλω, μου θυμίζει τον διάλογο του Μαστοράκη με φοιτητές του Πολυτεχνείου, επί χούντας, σε στρατόπεδο του Χαιδαρίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/14 18:15

    Ρεπορτάζ:

    «...Σε διασταυρώσεις κοντά στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης δεκάδες τραχτέρια (χωρίς πινακίδες!) και θηριώδη αγροτικά, πάνω στα πεζοδρόμια, σε θέση μάχης έτοιμα να κλείσουν την πρόσβαση στους ανυποψίαστους ταξιδιώτες, διότι οι αγρότες μας ΔΕΝ γουστάρουν φόρους και άλλα τέτοια κουλά.

    «...Οι ίδιοι αραχτοί σε διπλανά καφέ, σε καντίνες που έσπευσαν, και με πρόχειρες ψησταριές να παίρνουν φωτιά, απολαμβάνουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις, τσιπουρωμένοι, υπό τον ήχο του Γονίδη, του Ρέμου, του Νότη, και λοιπών Ελλήνων, ρευόμενοι κοψίδια μεσημεριάτικα.
    Βοηθάει και ο καιρός...»

    Ερώτηση εκτός ρεπορτάζ:

    To παράσημο της ανοιχτής παλάμης ποιος θα τους το παραδώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.