10.2.14

Ο Μάκης Παπαδόπουλος για τις αυξήσεις τιμών των Διοδίων

«Οι αυξήσεις «φωτιά» έως και 65% στα διόδια Αθηνών-Λαμίας  είναι προάγγελος αυξήσεων σε όλους τους μεγάλους οδικούς άξονες και στους «πλευρικούς» σταθμούς διοδίων», δήλωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας.
«Είναι ένα απαράδεκτο μέτρο, δώρο προς τους μεγαλοεργολάβους που εκμεταλλεύονται με συμβάσεις παραχώρησης τους δρόμους  και οι οποίοι  χωρίς να έχουν τελειώσει τα έργα τους, ζητούν και παίρνουν κι άλλα χρήματα. Οι αυξήσεις αυτές επιβαρύνουν τα κόμιστρα των φορτηγών και λεωφορείων και κάθε άλλη οδική μετακίνηση. Επιβαρύνουν με κόστος τις μετακινήσεις και την καθημερινότητα των πολιτών, τη μεταφορά, τις τιμές και την εμπορία των προϊόντων μας, την επισκεψιμότητα και τον τουρισμό της περιοχής και του Δήμου μας.
Πρέπει άμεσα να ανακληθούν και επιτέλους πρέπει να μπει φραγμός στα σχέδια που θέλουν και άλλους σταθμούς διοδίων, ακόμα και σε παράπλευρους δρόμους! Χρειάζεται η Αυτοδιοίκηση, Τοπική και Περιφερειακή, ο κλάδος των μεταφορών και όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι να κινητοποιηθούν συντονισμένα ενάντια στις αυξήσεις που ήδη ανακοινώθηκαν και σε αυτές που βρίσκονται έτοιμες στα συρτάρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.