10.2.14

Εξιχνίαση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης στη Δράμα

Εξιχνιάστηκε ύστερα από αστυνομικές έρευνες, μια υπόθεση απάτης σε βάρος 85χρονης, που διαπράχθηκε την 14-1-2014 στη Δράμα. 
Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία μιας 33χρονης, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη. Η δράστιδα, το μεσημέρι της 14-1-2014, μετέβη στην οικία της 85χρονης, όπου προσποιούμενη υπάλληλο του δήμου Δράμας και προφασιζόμενη την καταβολή επιδόματος, της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 150 Ευρώ. Σημειώνεται ότι η 33χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.