28.2.14

Πούλιος: «Στην πορεία της προόδου και ανάπτυξης η Ξάνθη με την Κοινωνία Δημοτών»

Τον Χρίστο Πούλιο, υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης, φιλοξένησαν στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β» ο Νίκος Βαβατσικλής και η Νατάσσα Βαφειάδου.
Ο κ. Πούλιος μίλησε για τις προτεραιότητες, το όραμα, τις προοπτικές στο διευρυμένο από το Καλλικράτη Δήμο Ξάνθης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε για τη συμμετοχή πολιτών στο ψηφοδέλτιο του από πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους.
«Πολίτες από διαφορετικούς δρόμους, ερχόμαστε όλοι μαζί να συναντηθούμε σε ένα κρίσιμο για το τόπο μας σταυροδρόμι, που θα αποτελέσει την πορεία της Προόδου και Ανάπτυξης. Είμαστε όλοι ισότιμα μέλη αυτής της κοινωνίας. Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η πεποίθηση ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Είμαστε η Κοινωνία των Δημοτών», ανέφερε ο κ. Πούλιος. Ακούστε τη συνέντευξη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.