25.2.14

Η δημοσκόπηση που διενήργησε η ΝΔ στη Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Δημοσκόπηση πραγματοποίησε στις αρχές του μήνα το κόμμα της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα, η οποία αφορούσε πρόθεση ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλογές, στις εθνικές εκλογές, καθώς και στις περιφερειακές εκλογές. Επίσης ζητήθηκε η γνώμη των πολιτών σε θέματος οικονομίας, επικαιρότητας και της καθημερινότητας του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Piazza del Popolo, η πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές δίνει προβάδισμα στη ΝΔ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αλλά με την ψαλίδα να έχει κλείσει κατά πολύ για το ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή, ενώ τέταρτο είναι το ΠΑΣΟΚ με μονοψήφιο ποσοστό!!!
Σε ότι αφορά την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αποτυπώνεται μικρό αλλά καθαρό προβάδισμα του Άρη Γιαννακίδη έναντι του Γιώργου Παυλίδη. Πιο συγκεκριμένα ο Άρης Γιαννακίδης κερδίζει στο νήμα τον Έβρο, με διψήφιο αριθμό ποσοστού τη Ροδόπη, ενώ μικρό προβάδισμα έχει στην Ξάνθη. Αντιθέτως ο Γιώργος Παυλίδης κερδίζει με μικρή διαφορά τη Δράμα, ενώ έχει καθαρό προβάδισμα στην Καβάλα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτος σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, ενώ η Χρυσή Αυγή τα καλά ποσοστά της τα έχει σε Δράμα και Έβρο. Όλα αυτά βέβαια, χωρίς να αποτυπώνονται οι νέες κινήσεις που δημιουργούνται, ενώ η δημοσκόπηση δεν έχει όλες τις παρατάξεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τις εκλογές αλλά δε γνωρίζουμε αν θα καταφέρουν να δώσουν το παρών! Να σημειωθεί ότι να νούμερα που σημειώνουν οι παρατάξεις είναι πολύ μικρά, ενώ οι αναποφάσιστοι / λευκό / δεν γνωρίζω κυμαίνονται γύρω στο 40%!!!
Η ΝΔ, σύμφωνα με τις πηγές μας, θα κάνει τον Μάρτιο ακόμη μία δημοσκόπηση, ενώ από τον Απρίλιο, οι δημοσκοπήσεις θα είναι εβδομαδιαίες.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/2/14 20:42

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΡΕ ΠΙΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ,ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί δε πάνε στα προβλήματα του λαού, δε κάνουν πολιτική. Παρά μόνο διαβάζουν blogs και όπου "θίγονται" οι σωτήρες βγάζουν ανακοινώσεις...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/14 08:29

    Κάπου μας μπερδεύεις με αυτά που γράφεις πως ΣΥΡΙΖΑ είναι 3ο σε όλες τις περιφερειακές ενότητες και η Χ.Α. λες πως είναι 3ο κόμμα.Αυτονόητο πως σε Δράμα και Έβρο είναι τα καλά ποσοστά της Χ.Α. διότι δεν υπάρχουν Μουσουλμάνοι ψηφοφόροι...Στην κάλπη θα φανούν όλα.Οι ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ γιατί άραγε να μην απαντούν και είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό τους ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.