9.2.14

ΠΟΛΗτική Ανατροπή στο Δήμο Κομοτηνής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η πρώτη ιδρυτική συγκέντρωση της «ΠΟΛΗτικής Ανατροπής», δημοτικής παράταξης για το Δήμο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.
Στη συνάντηση υπήρχε ενεργή συμμετοχή 150 ατόμων, καθώς όλοι διαβουλεύτηκαν τόσο το σχέδιο Διακήρυξης Αρχών και τις βασικές αρχές του συνδυασμού, όσο και την ονομασία της παράταξης. Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/2/14 15:22

    Πολλές άδειες καρέκλες βλέπω και πολύ μεγάλες ηλικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/14 18:18

    Αυτό λέγεται ΚΑΠΗλευση της λέξης ανατροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/2/14 18:29

    Όπου βρείτε ΣΥΡΙΖΑΙο κλαφτείτε για την άδικη την κενωνία και τσακίστε τον στα δανεικά. Και όταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαγράψτε μονομερώς το χρέος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/2/14 18:31

    Μια και αρεσκόμαστε στα what-if σενάρια, τελικά μακάρι να μας είχε βγάλει από την ΕΟΚ ο Ανδρέας. Θα περνάγαμε 2 δεκαετίες φτωχότερα, αλλά χωρίς το εύκολο χρήμα της ΕΕ και με το δαιμόνιό μας, τώρα θα εξαγοράζαμε την ΕΕ με τα πρωτογενή πλεονάσματα που θα είχαμε.

    Θα μου πείτε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αξιοποιήσει τα ευρωπαϊκά χρήματα και να ήμασταν 2 φορές καλύτερα. Σοβαρευτείτε!!!

    Δείτε τι θέλει ο λαός και τι πολιτικούς εκλέγει, και τότε αλλά και τώρα...

    ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/2/14 18:31

    Επιτέλους, ο Σαμαράς παίρνει ουσιαστικά μέτρα για την κρίση: Με σταυρό στις ευρωεκλογές. Και περισσότερη δημοκρατία, και προεκλογικές δαπάνες για να κινηθεί η αγορά με τους υποψήφιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/2/14 18:32

    Σάλος με την ΣΥΡΙΖΑΙΑ που πήγε με τσάντα 3.000 ευρώ να δει τους σεισμόπληκτους στην Κεφαλονιά!

    Τα 5,8 Ρίχτερ και οι απανωτοί μετασεισμοί δεν πτόησαν ούτε τον Αλέξη Τσίπρα που μετά από μερικές εβδομάδες επισκέφθηκε τελικά την Κεφαλονιά, αλλά ούτε και την συνεργάτιδά του, Ζωή Χαλιδιά, η οποία όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Δημοκρατία, εμφανίστηκε με τσάντα μάρκας Hermes, αξίας 3.000 ευρώ, μπροστά στους σεισμοπαθείς του νησιού.

    Εκτός τόπου και χρόνου η συνεργάτιδα του Τσίπρα, αλλά καλή μαθήτρια… καθώς πήρε παράδειγμα από την αλήστου μνήμης εμφάνιση του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη με πουκάμισο Burberry.

    Επίσης ο Συριζα μαζί με την κυρία με την τσάντα 5 μισθών, έφερε μαζί του ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ να δώσει στους πληγέντες του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/2/14 18:34

    Πάω βόλτα στο κέντρο με τη μικρή. Ενημερώστε αν γίνει επανάσταση να πάω κατευθείαν αεροδρόμιο (πήρα και διαβατήριο μαζί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/2/14 23:40

      Αγγίζεις την τελειότητα...!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/2/14 22:47

      Πιστεψε με, δεν θα λειψεις σε κανεναν...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/2/14 10:22

      22:47 μια απλή παρατήρηση για το συριζα και την αυτοδιοικητική του πρόταση αφού πανε πακέτο στις "πολιτικές" εκλογες του 2014

      Μια απλή παρατήρηση.

      Δύο χώρες μας είπε ο Αλεξης πως είναι παράδεισοι: Βενεζουέλα και Αργεντινή.

      Η πρώτη πνίγεται στην επανάσταση και η δεύτερη στην αναρχία. Επισκεφθηκε και τις δύο.

      Τέτοιες δυνάμεις δεν είχε ούτε ο Μητσοτάκης στις καλές του μέρες!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/2/14 11:59

    ΌΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ...ΝΤΕΜΟΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΠΕΛΑΤΗ-ΠΩΛΗΤΗ...ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/2/14 13:40

    Κι αυτοί ανατροπή σαν τον Γιαννακίδη με τα δεξιά συνεταιράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.