21.2.14

Μέσα στο προεκλογικό πυρετό ας κάνουμε και λίγο χιούμορ με τους υποψήφιους δημάρχους Κομοτηνής

Στο ΣΥΡΙΖΑ πολλά μέλη ακούνε για αστυνομία και βγάζουν σπυράκια. Παρόλα αυτά, αρκετοί βουλευτές και υποψήφιοι των αυτοδιοικητικών συναντιόνται με αστυνομικούς και έχουν συνομιλίες. Έτσι και η Ελένη Λαφτσή, που πήγε προεκλογικά στην αστυνομία. Τώρα ξέρετε τι μένει;
Να κλείσει ραντεβού η Φελίνα Καζάκου και να παρουσιάσει το πρόγραμμα της στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Adelante και ο Γιώργος Πετρίδης με τους συμβούλους του να συμμετέχουν σε συνέλευση στο αναρχικό στέκι UTOPIA AD. Τι έχουν να δούνε ακόμη τα μάτια μας;…

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/14 20:56

    Ο Πετρίδης έχει κάνει και τις επαφές του και τις εξυπηρετήσεις του κι έχει προ καιρού παραδώσει γη και ύδωρ σε δήθεν πολιτικά αντίπαλους. Μιλάμε για ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ που μόνον οι εντός Δήμου γνωρίζουν. ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΗΔΙΑ ΜΟΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/14 21:07

    Ρε πιάτσα, καλά που το κατάλαβες ότι σας δουλεύουν... κάλιο αργά παρά ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/2/14 22:25

    Τελευταίο επεισόδιο στην μακρά ιστορία της αριστερής καταπίεσης των λατινοαμερικανικών λαών είναι οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά του προέδρου Μαδούρο, πρώην οδηγό λεωφορείου, μεγαλοσυνδικαλιστή, με μόνο προσόν την ιδιότητά του ως δεξί χέρι του Τσάβες. Η φαυλότητα του καθεστώτος έχει διαλύσει την οικονομία, ο πληθωρισμός καλπάζει με διψήφιο αριθμό, η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη (ένας άνθρωπος δολοφονείται περίπου κάθε 21 λεπτά!) και οι ελλείψεις σε βασικά προϊόντα αυξάνονται συνεχώς. Αίτημα των χιλιάδων νέων και φοιτητών διαδηλωτών: περισσότερη ασφάλεια, λιγότερη διαφθορά και αξιοκρατία. Φωνάζουν «Αρκετά σας ανεχτήκαμε». Η απάντηση της κυβέρνησης: βία, καταστολή και δολοφονίες των διαδηλωτών από παρακρατικούς και συλλήψεις των πολιτικών αντιπάλων. Ο Μαδούρο απειλεί πως θα τσακίσει όποιον συμμετέχει στις διαδηλώσεις και πως ο φασισμός (sic) δεν θα περάσει, κλείνοντας το μάτι στους "collectivos" του να λάβουν δράση. Αν κάτι μας θυμίζουν όλα αυτά είναι το μεταπολεμικό δεξιό παρακράτος που δρούσε στην Ελλάδα.

    Αντίθετη σε αυτό βρισκόταν η εγχώρια αριστερά, η οποία φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της τις όποιες αξίες περί ελευθερίας, δημοκρατίας και ισότητας. Για τα γεγονότα στην Βενεζουέλα, ο δήθεν ευαισθητοποιημένος ΣΥΡΙΖΑ μιλάει ανοιχτά για ένταση από μερίδα ακραίων στοιχείων της αντιπολίτευσης (ακραίοι φοιτητές που τους αξίζει να δολοφονούνται πισώπλατα), υποκινούμενη βία (από 21χρονα μοντέλα που χάνουν την ζωή τους σε διαδηλώσεις) και για ιμπεριαλιστική εξάρτηση (μόνο αμερικανοκινούμενοι μπορούν να χαρακτηριστούν οι πολίτες που βλέπουν τους παρακρατικούς τσαβίστας να σπάνε την πόρτα του σπιτιού τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/14 23:38

      "μακρά ιστορία της αριστερής καταπίεσης των λατινοαμερικανικών λαών"?????

      πότε εγινε αυτο ρε μεγαλε??????

      δλδ οι Made in USA χουντες της Λατινικης Αμερικης (βλ. Πινοσετ, Βιντελα, Νοριεγκα κτλ κτλ) τελικα ηταν.... αριστεροι????
      τί ειπες τωρα...

      εσυ οπως πας θα μας πεις πως και ο Παπαδοπουλος ηταν μελος του ΚΚΕ!!!
      λυπησου μας ρε, δεν φταιμε σε τιποτα να διαβαζουμε τις μαλακιες σας....


      ΥΓ. αλλη φορα μπετόβλακα, να προσεχεις αυτα που αντιγραφεις απο το "Παρατηρητηριο". Αντε μπραβο...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/2/14 22:35

    Άδεια ράφια στα σουπερμάρκετ με ελλείψεις βασικών αγαθών, 56,2% ο πληθωρισμός το 2013, η εγκληματικότητα στα ύψη, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο μπαλαούρο και 6 νεκροί στις διαδηλώσεις. Ωραίος ο Σοσιαλισμός. Άντε και στα δικά μας. ‪#‎venezuela‬

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/2/14 11:18

    ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΚΩΤΣΑΚΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/2/14 11:55

    Το χιούμορ σας πολύ καλό αγαπητοί. Να ήταν και χιούμορ όμως. Γεγονός παραμένει ότι η Λαφτσή γλείφει τους "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι" γιατί έχουν ψηφαλάκια που ο Σαμαράς θα ξαφρίσει με το πρωτογενές πλεόνασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/2/14 16:38

    τι εμαθα ο κ. κουταβας υποψηφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφερεια ΕΛΕΟΣ που παμε ρε παιδια με το καρο εχουμε ξεφυγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.