3.2.14

Παράσταση διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου συνδικαλιστές στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας για την ημέρα Δράσης του ΠΑΜΕ για την υγεία, στις 11 το πρωί.
Με ανακοίνωση της, η Γραμματεία Βορείου Έβρου του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής, έναντι οποιασδήποτε άλλης προτεραιότητας, να βάλουν στην πρώτη γραμμή των αγώνων τους, τα ζητήματα που αφορούν την υγείας του λαού μας. Το ΠΑΜΕ διεκδικεί:
  • Την ανάκληση της συγχώνευσης του Νοσοκομείου Διδυμότειχου με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.).
  • Την άμεση και πλήρη κάλυψη του Νοσοκομείου Διδυμότειχου και των Κέντρων Υγείας Ορεστιάδας, Σουφλίου, Δικαίων με το απαραίτητο μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ώστε να εξασφαλιστεί η πλήρης στελέχωση όλων των τμημάτων και κλινικών του με βάση τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.
  • Πλήρεις σύγχρονες και δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μέσα από την  ανάπτυξη ενός ενιαίου, αποκλειστικά κρατικού και απολύτως δωρεάν συστήματος  ΥΓΕΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.