4.2.14

Συνάντηση της υποψηφίας Δημάρχου Ελένη Λαφτσή με τον Σύλλογο Γυναικών Ρέμβης

Η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής Ελένη Λαφτσή συναντήθηκε με τις γυναίκες της Ρέμβης και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Έγινε μια πλούσια και παραγωγική συζήτηση και οι γυναίκες έθεσαν ζητήματα που τις απασχολούν και τις ελλείψεις που έχει η γειτονιά τους.
Από την μεριά της η υποψηφία δήμαρχος τόνισε πως για τον δικό της συνδυασμό αλλά και για την ίδια αφενός το γυναικείο ζήτημα βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα αλλά και αφετέρου η αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης αποτελεί βασικό εργαλείο για την αλλαγή του συνόλου της πόλης. Άλλωστε όπως πολλές φορές έχει τονίσει οι συνοικίες της πόλης, οι άνθρωποι τους θα έχουν βαρύνοντα λόγο στην διαμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου. Στη συνάντηση αυτή καταγράφηκε αφενός η δυσφορία των γυναικών για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής και αφετέρου ένα θετικό κλίμα για την υποψηφιότητα της Ελένης Λαφτσή.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/14 14:21

    Νομίζω έχουμε χορτάσει από κινήσεις εντυπωσιασμού και δημοσιοσχετίστικες στρατηγικές. Χάιδεμα αυτιών και επί της ουσίας μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/14 15:33

    Εσύ κολλημένος στο κατεστημένο.
    Τώρα μάλιστα που συγκυβερνούν οι δυο ΜΙΚΡΟμέγαλοι η όποια υποψηφιότητα τους, (π.χ. Πετρίδης), μας έχει γεμίσει αισιοδοξία για το μέλλον αυτού του τόπου, με καινοτομίες, νέες στρατηγικές και με νέες ιδέες όλο ουσία, που θα οδηγήσουν τον τόπο στην ανάπτυξη και την ευημερία.
    Γι΄ αυτό λοιπόν πιάσε τον καναπέ και την TV και μείνε ήσυχος.
    Άσε τους άλλους, αυτοί θα φροντίσουν για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/14 17:35

    Ακολουθεί ακριβώς την πεπατημένη των παραδοσιακών πολιτικών σχηματισμών. Αυτή κι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ... φρέσκο;

    Συναντήσεις "ενδιαφέροντος", ουσία και προτάσεις μηδέν, σαλεμένος πολυξερισμός και αφόρητη διαπιστωλογία, δεσμεύσεις επί του συγκεκριμένου τίποτα, και αόριστο γλείψιμο "τι υπέροχος που είστε εσείς ο λαός, σας αγαπάμε και εσείς θα ... συμβάλλετε στη διαμόρφωση του προϋπολογισμού". Όσο για "αναβάθμιση των γειτονιών" μια κοινότοπη γενικότητα.

    Κρίμα μαντάμ. Κοτζάμ γυναίκα δικηγόρος (άσχετα αλλά ας τα πούμε - χαααχαχαα) είστε με τα μπούνια χωμένη στον "ανανεωτή του πολιτικού συστήματος" ΣΥΡΙΖΑ και μυρίζετε ήδη μούχλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/2/14 23:01

    Αγαπητέ κ. ανώνυμε 17:35, πιστεύω πως στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός σχηματισμός κι αν ήταν, ακόμη κι αυτός ο γραφικός και διασκεδαστικός τύπος ο κ.ΒΕΡΓΗΣ τα ίδια θα έγραφες και τίς ίδιες σκέψεις θα έκανες.
    Και ξέρεις αυτό είναι το λυπηρό.
    Σε μια εποχή όπου η χώρα και ο Ελληνισμός δοκιμάζεται με όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, αντί να ενθαρρύνουμε νέες κι διαφορετικές πολιτικές που ξεπροβάλλουν και που στοιχειωδώς έχουν και μια δόση πατριωτισμού έναντι αυτών της συγκυβέρνησης, τις αποδοκιμάζουμε και τις απορρίπτουμε πριν αυτές ακόμη δοκιμαστούν.
    Και το κάνεις με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.
    Εκτός κι αν είσαι από τους ''βολεμένους'' και ''εξασφαλισμένους'' από το σύστημα, οπότε ηθικά και μόνο είσαι υποχρεωμένος να το υποστηρίζεις.
    Άλλως το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι '' αυτοί είμαστε και αυτά μας πρέπουν''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.