28.2.14

Επίδειξη ρίψης αλεξιπτωτιστών στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης

Περισσότεροι από 400 μαθητές γέμισαν με τις φωνές τους το αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» της Αλεξανδρούπολης, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, περιμένοντας με ανυπομονησία και ενθουσιασμό να παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη επίδειξη ρίψης αλεξιπτωτιστών.
Υπήρχαν μαθητές που είχαν παρακολουθήσει τις  προηγούμενες εκδηλώσεις αλλά και μαθητές που για πρώτη φορά θα απολάμβαναν τα άλματα των αλεξιπτωτιστών σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Το μεσημέρι δύο ομάδες αλεξιπτωτιστών μετά από θεαματικές πτήσεις προσγειώθηκαν με ακρίβεια μπροστά στους μαθητές που εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους με θερμό χειροκρότημα.
Το C 130 μετά από μια επίδειξη χαμηλής πτήσης προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο και άνοιξε τις «πόρτες» του στους μαθητές, στους δασκάλους καθώς και στο κοινό προσφέροντάς τους την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εσωτερικό του, να επισκεφτούν το πιλοτήριο και να συνομιλήσουν με το πλήρωμά του. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες αποχώρησαν ευχόμενοι να επαναληφθεί αντίστοιχη δράση στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.