25.2.14

Συνέδριο στη Καβάλα για το ρόλο των περιφερειών στην εφαρμογή της πολιτικής

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης της στην Ένωση Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης και σε συνεργασία με την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το γραφείο του Επιτρόπου Απασχόλησης κ. Andor, διοργανώνουν υψηλού επιπέδου διάσκεψη με θέμα «Ο ρόλος των Περιφερειών στην εφαρμογή της πολιτικής. Εγγύηση για τη Νεολαία», στις 4 Μαρτίου 2014 στην Καβάλα.
Τις εργασίες του συνεδρίου θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για την Απασχόληση, τις Κοινωνικές Υποθέσεις και την Ένταξη, László Andor, ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ιωάννης Βρούτσης, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ). Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα εκπροσωπηθεί από την Συλβάνα Ράπτη, ενώ η Πολυξένη Κιουρί, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Nestle για τη Νότια Ανατολική Ευρώπη θα εκπροσωπήσει τον ιδιωτικό τομέα.
Η προστιθέμενη αξία αυτής της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες με πολύ διαφορετικά υπόβαθρα, δηλαδή, τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο δημόσιας διοίκησης, ευρωπαϊκούς φορείς λήψης αποφάσεων, διεθνείς οργανισμούς, ΜΚΟ και εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα. Η ιδέα είναι να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς σε αυτή τη σημαντική συζήτηση, που προσπαθεί να καθορίσει ευρέως αποδεκτές λύσεις σε αυτό το κοινό πρόβλημα, με τη συγκέντρωση των ευρωπαϊκών, εθνικών και περιφερειακών πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.