25.2.14

Συνεχίζει το διάλογο με τους Καβαλιώτες ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Κίνησης «Ο Τόπος Της Ζωής Μας», επισκέφτηκε νωρίς το πρωί την Ιχθυόσκαλα, το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου στη ΔΕΠΟΣ, το ΙΚΤΕΟ του Σταυρού Αμυγδαλεώνα, καταστήματα και επιχειρήσεις του Αμυγδαλεώνα. Το απόγευμα πήγε στη Νέα Καρβάλη.
Την Παρασκευή επισκέφτηκε το κεντρικό κτίριο και τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ), το ΚΕΠΠΥΕΛ, το ΤΥΔΚΥ, ενώ το απόγευμα συνάντησε κατοίκους στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού. Το Σάββατο επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά και στη συνέχεια την Αλφαβητοπαρέλαση ενώ την Κυριακή το «Κωνστάντειο Γηροκομείο». Ο κ. Παπαδόπουλος, συνεχίζει τις επαφές του με την κοινωνία της Καβάλας με στόχο τη γνωριμία και το γόνιμο διάλογο με όλους τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.