26.2.14

Με το διοικητή νοσοκομείου Καβάλας και εργαζομένους συναντήθηκε ο Μάκης Παπαδόπουλος

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ο Τόπος Της Ζωής Μας» Μάκης Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους συνέχισε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου τις επαφές του με υπηρεσίες της περιοχής.
Το πρωί επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Χρήστο Κοπατσάρη. Στη συνέχεια είχε συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα την Πρόεδρο του σωματείου τους Κατερίνα Πετράκη, τον Αντιπρόεδρο Στέφανο Χατζηιωακειμίδη και την Ταμία Μάλαμα Ζουγκού. 
Αμέσως μετά ο κ. Παπαδόπουλος επισκέφτηκε  το ΕΚΑΒ και συζήτησε με το προσωπικό και τους διασώστες, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Πατελάρο, ενώ στο «Πουλίδειο Γηροκομείο» συναντήθηκε με τον Διευθυντή  κ. Σπανάκη και το προσωπικό. Ο κ. υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας ενημερώθηκε για τα θέματα και τα προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.