10.1.14

Διευκρινίσεις για τη διάθεση εισιτηρίων του Final 4 του League Cup Volley

Με αφορμή δημοσίευμα που κυκλοφόρησε σε διαδικτυακά μέσα σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες Final 4 του League Cup Volley 2013-2004 που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και το οποίο αναφέρει:
«Δεν θα ισχύσουν στους αγώνες του Λιγκ Καπ τα εισιτήρια διαρκείας, που έχουν αγοράσει οι φίλοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Αυτό εμμέσως πλην σαφώς ανακοινώνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης […] Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω από αυτό το θέμα, καθώς λέγεται ότι παράγοντες του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεν θέλουν οι δημότες σε προεκλογική περίοδο να κληθούν να ξαναπληρώσουν για είσοδο σε αγώνες, εφόσον έχουν αγοράσει διαρκείας», ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διευκρινίζει ότι:
Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και απόφαση της ΕΣΑΠ, η διοργάνωση της τελικής φάσης του League Cup Volley 2013-2004 θα διεξαχθεί  στην Αλεξανδρούπολη στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2014.
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμία δικαιοδοσία ως προς τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων και αποκλειστικά αρμόδια είναι η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα που ισχύουν από τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και κανένας εκπρόσωπος του δεν παρεμβαίνει για τον τρόπο που διατίθενται τα εισιτήρια ή οι κάρτες διαρκείας τόσο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όσο και κάθε αθλητικού σωματείου. Τα  σωματεία έχουν τη δικαιοδοσία και είναι αποκλειστικά αρμόδια για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας  και για ποιους αγώνες ισχύουν αυτά.
Τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα και τα «κουτσομπολιά» περί παρασκηνίου και παρεμβάσεων από πλευράς «παραγόντων» του Δήμου Αλεξανδρούπολης λόγω προεκλογικής περιόδου (!) είναι, τουλάχιστον, αστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.