10.1.14

Ο Ισπανός Μολίνα υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανθρακικό

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Sergio Molina Rivero. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δήλωσε:
«Ξεκινάει μια νέα σελίδα στην καριέρα καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστώ εκτός Ισπανίας. Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που έχουμε υπάρξει συμπαίχτες και αντίπαλοι, με γνωρίζουν και τους γνωρίζω και πιστεύω πως θα με βοηθήσει να εγκλιματιστώ πιο γρήγορα. Για την ώρα υπόσχομαι δουλειά στις προπονήσεις ώστε να βοηθήσω τον Πανθρακικό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».
Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1983 στην Μάλαγα, αγωνιζόμενος στις Ακαδημίες της τοπικής ομάδας φτάνοντας έως και την 2η ομάδα. Από το 2003 αγωνίζεται σε ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας της Ισπανίας έχοντας συνολικά 220 εμφανίσεις και 45 τέρματα. Τελευταία του ομάδα υπήρξε η Albacete με την οποία είχε 64 εμφανίσεις και 12 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.