21.1.14

Ημερίδα στην Κομοτηνή για τους ανέργους

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τίτλο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΡΟΔΟΠΗΣ».
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν άνεργοι, νέοι επιστήμονες, ασφαλισμένοι του ΟΓΑ με χαμηλό εισόδημα, που είναι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού Ροδόπης. Θα υλοποιηθούν  επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης, επιμορφώσεις και δράσεις συμβουλευτικής υποστήριξης για ανάληψη επιχειρηματικής δράσης και ίδρυση Κοινωνικών Επιχειρήσεων. Το προτεινόμενο έργο αποσκοπεί στην υποστήριξη και στην κοινωνική και εργασιακή ένταξη 120 ωφελουμένων.
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις:
Λεωφόρος Δημοκρατίας 1 – γραφείο 126 (πρώην Νομαρχία)

Τηλέφωνο: 25310-82820

e-mail:dekamath@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.