29.1.14

Επεκτείνονται τα δρομολόγια του ΟΣΕ μέχρι τη Φτελιά και το Ορμένιο Έβρου

Επιλύεται με θετικό τρόπο η επέκταση του δρομολογίου της επιβατικής αμαξοστοιχίας που φτάνει μέχρι τα Δίκαια έως την Φτελιά και το Ορμένιο. Την διαβεβαίωση αυτή πήρε από την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο Βουλευτής Γεώργιος Ντόλιος μετά από συνεργασία που είχε μαζί της.
Ανοιχτό παραμένει το θέμα της επέκτασης του δρομολογίου της εμπορικής αμαξοστοιχίας Λιμάνι Πειραιά – Αθήνα – Θεσσαλονίκη μέχρι την Ορεστιάδα σε τακτική εβδομαδιαία βάση. Είναι ένα αίτημα φορέων και επιχειρήσεων του Έβρου εδώ και αρκετά χρόνια.
Ο κ. Ντόλιος σε δηλώσεις του τόνισε πως «από τις επαφές που είχαμε με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και συγκεκριμένες επιχειρήσεις του Έβρου διαπιστώνουμε ότι το δρομολόγιο είναι βιώσιμο οικονομικά και ευελπιστούμε ότι θα καθιερωθεί οριστικά τους προσεχείς μήνες. Με δεδομένη την πολύ μεγάλη επιβάρυνση όλων των προϊόντων του Έβρου που απευθύνονται στην αγορά του λεκανοπεδίου, θεωρούμε ότι η καθιέρωση του συγκεκριμένου δρομολογίου, αποτελεί ουσιαστική στήριξη σε πλειάδα προϊόντων που παράγονται στο Νομό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.