29.1.14

Πόλη και Πολίτες: «Κύριε Φωτιάδη οι συμβουλές της Πυθίας ήταν διφορούμενες»

Ο Υφυπουργός Οικονομικών του Σημίτη, αφού «πάταξε» τη φοροδιαφυγή, στήριξε για  χρόνια πολιτικές που οδήγησαν την πατρίδα μας στα βράχια των μνημονίων και της εξαθλίωσης, αποφάσισε τώρα να σώσει και το Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Συνεχίζει να πολιτεύεται αμετανόητα με λαϊκισμούς της εποχής του «λεφτά υπάρχουν», για αυτό ίσως και δεν του χρειάζεται  ο μισθός Δημάρχου, όπως δηλώνει, με μισές αλήθειες, υπόσχεται απολύσεις, συκοφαντώντας και υβρίζοντας εργαζομένους και εθελοντές του Δήμου με χαρακτηρισμούς «σκουλήκια, γελοίοι, άθλια υποκείμενα και λοιπά» χωρίς να έχει ανακοινώσει κανένα πρόγραμμα, παρά μόνο «πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα».
Κύριε Φωτιάδη, πάντα οι συμβουλές της Πυθίας ήταν διφορούμενες. Εσείς στο σταυροδρόμι της Αρετής και της Κακίας επιλέξατε τον εύκολο δρόμο. Στον κατήφορο που ακολουθείτε θα πορευθείτε μόνος. Οι πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεν θα σας ακολουθήσουν.


Για την Παράταξη Πόλη και Πολίτες

Ο εκπρόσωπος τύπου Χρήστος Κακαλής

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.