15.1.14

ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: «Όχι στη φίμωση της ΕΡΑ Ορεστιάδας»

Η κυβέρνηση των μνημονίων και της εκτροπής, σταθερά προσηλωμένη στην πολιτική του μαύρου, βυθίζεται όλο και περισσότερο στην παρανομία. Αντί να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, επιχειρεί να κλείσει και τους τελευταίους πομπούς ανά την Ελλάδα.
Η ελεύθερη άποψη, η κριτική και η μη κατευθυνόμενη ενημέρωση τους ενοχλεί, δεν την ανέχονται. Η δημοκρατική τους ευαισθησία είναι τόση, ώστε να φιμώνουν οποιαδήποτε φωνή αντιστέκεται στη λογική και πολιτική τους. Στην περιοχή μας η ΕΡΑ Ορεστιάδας συνεχίζει να εκπέμπει και να ενημερώνει τους Εβρίτες.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ πιστοί στο καθήκον της ενημέρωσης, τους τελευταίους μήνες συνεχίζουν το έργο τους  ανοίγοντας την ΕΡΑ στην κοινωνία, παρά τις αντιξοότητες και την πολεμική της κυβέρνησης. Για άλλη μια φορά το δίλημμα Δημοκρατία ή Μνημόνιο αναδεικνύεται επίκαιρο.  Ο λαός μας θα σταθεί απέναντι στην κατάλυση της νομιμότητας, στην υπονόμευση της δημοκρατίας και θα υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του.
Καλούμε όλους τους πολίτες του Έβρου να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους της ΕΡΑ, αλλά και σε όλους τους πληττόμενους εργαζόμενους και ανέργους, και να αποτρέψουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Το μαύρο της κυβέρνησης δεν πρέπει να περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.