20.1.14

Το πιο αισιόδοξο μήνυμα το έδωσαν οι ίδιοι οι Δραμινοί

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο κατάμεστο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της παράταξης μας «Πόλη + Ζωή». Παράλληλα έγινε συνοπτικός απολογισμός των πεπραγμένων κατά την τριετία διοίκησης του Δήμου μας. Επίσης ο Δήμαρχος μας Κυριάκος Χαρακίδης ανακοίνωσε και τους πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής.
Στην εκδήλωση, ήταν όλοι εκεί για να δώσουν το πιο αισιόδοξο μήνυμα για την πόλη μας και το μέλλον της. Εκατοντάδες Δραμινοί από όλες τις Δημοτικές και πολιτικές παρατάξεις και από κάθε επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο της τοπικής κοινωνίας, έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας. Ανταποκρίθηκαν στο Πανδραμινό κάλεσμα του Δημάρχου Κυριάκου Χαρακίδη και της ανεξάρτητης παράταξής. Είναι πια αποδεκτό από όλους ότι ενωμένοι οι Δραμινοί μπορούμε να πετύχουνε πολύ περισσότερα για την πόλη και τις κοινότητές μας, χωρίς διαχωρισμούς και μικροπολιτικές αγκυλώσεις.
Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης τόνισε πως «το όραμά για μία Δράμα που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις όλα όσα είναι δικαιωματικά δικά της, πρέπει να συνεχίσει να γίνεται πράξη. Επί τρία χρόνια προχωρήσαμε μαζί και αποδείξαμε αυτή ακριβώς την δυναμική. Μαζί συνεχίζουμε. Ενωμένοι διαγράφουμε την αδράνεια του παρελθόντος και χτίζουμε, παρά τους δύσκολους καιρούς, την Δράμα που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας. Για μια Δράμα αντάξια της ιστορίας της, για μια Δράμα που θα αναπτύσσεται και θα προοδεύει, για μια Δράμα που θα πετυχαίνει συνεχώς νέες νίκες, για τη Δράμα μας που θα κατακτήσει την κορυφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.