4.1.14

Πέσανε οι υπογραφές για την οδική σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Αύρας

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Βελτίωση οδικής σύνδεσης Αλεξανδρούπολης - Αύρας», μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και του Βασίλη Γραμματικόπουλου, εκπροσώπου της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας «ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ», παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γεωργίου Ουζουνίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το έργο βρίσκεται στο Δ.Δ. Αύρας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επί της δημοτικής οδού που συνδέει την παλαιά Εθνική Οδό Αλεξ/πολης - Κομοτηνής με τον οικισμό της Αύρας και αφορά την αντικατάσταση ανεπαρκούς υφιστάμενου πεντάδυμου σωληνωτού οχετού διέλευσης ρέματος με νέο κιβωτοειδή οχετό 5.00 x 3.00 συμπεριλαμβανομένων και των απαραίτητων έργων εισόδου-εξόδου αλλά και έργων διευθέτησης της κοίτης του ρέματος. Με την κατασκευή των έργων, προβλέπεται και η κατασκευή - συμπλήρωση του άνωθεν αυτών οδικού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.