23.1.14

Στο πλευρό της Σταυρούλας Τζατζανά ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Η Σταυρούλα Τζατζανά, πρόεδρος του σωματείου των αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης, είναι θύμα μιας εκδικητικής μανίας του αρμόδιου Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη γιατί άσκησε τα νόμιμα συνδικαλιστικά της δικαιώματα.
Την πρόταση «άσκησε τα νόμιμα συνδικαλιστικά της δικαιώματα», την αναφέρει το πόρισμα του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου που με ψήφους 5-0 την αθώωσε πανηγυρικά. Όμως αυτή η ομόφωνη απόφαση δεν άρεσε σε κάποιους. Γι’ αυτό παραπέμπεται στον δεύτερο βαθμό. Και όλα αυτά γιατί η κ. Τζατζανά εκφράζοντας την άποψη του σωματείου της διαφώνησε τον Αύγουστο του 2012 με την μετατροπή της σχολής Αστυνομίας σε κέντρο κράτησης μεταναστών.
Οι πολίτες της περιοχής θα θυμούνται ότι τότε υπήρξε συνολική και πάνδημη αντίδραση. Ο κ. Δένδιας είχε δεσμευθεί ότι η λύση αυτή θα ήταν «προσωρινή». Το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι. Ακόμη ένα ψέμα. Αντί λοιπόν να παραιτηθεί ο κ. Δένδιας διώκεται η πρόεδρος του σωματείου των αστυνομικών. Η δίωξη αυτή είναι δίωξη ουσιαστικά ενάντια στην «νόμιμη συνδικαλιστική δράση», είναι δίωξη έναντι όποιου αντιδρά στις πρόδηλα απαράδεκτες πολιτικές και πρακτικές της κυβέρνησης.
Εκφράζουμε την πλήρη στήριξη μας στην διωκόμενη συνδικαλίστρια και ζητούμε τη άμεση παύση της δίωξης αυτής που προσβάλλει τον πυρήνα των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων καθώς είναι πρόδηλα αυταρχική και δείχνει ξεκάθαρα τον κατήφορο που έχει πάρει η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο «Προστασίας του Πολίτη». Ταυτόχρονα σημειώνουμε ότι ο λόγος για τον οποίο διώκεται παραμένει ισχυρός. Η Σχολή Αστυνομίας παραμένει κέντρο κράτησης.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/1/14 10:29

    γιατί υπάρχουν και μπάτσοι που είναι άνθρωποι, με αξιοπρέπεια.
    υπάρχουν και άνθρωποι με αξιοπρέπεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς Κόμπλεξ23/1/14 22:11

    Μπάτσοι = Αστυνομικοί. Έχεις κόμπλεξ να το διατυπώσεις 10:29 ή κάτι άλλο απωθημένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/14 23:25

    Ρε εσείς αυτήν την κράζατε μέχρι προχθές επειδή είναι δεξιά και μπάτσος.Τώρα επειδή την γλύφει ο Σακελλίων την προωθείτε? Θα σταθεροποιηθούμε κάποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.