30.1.14

Ο Ντόλιος αδειάζει Βενιζέλο: «Ήταν χοντροκομμένη η παρέμβαση Κάρας για τον Τσίπρα»

Αντίθετα με όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον ελεγκτή της Τρόικα Ότμαρ Κάρας, ο οποίος «άδειασε» τον Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Γιώργος Ντόλιος χαρακτήρισε την παρέμβαση του αυστριακού «χοντροκομμένη».
«Νομίζω ότι είναι μια παρέμβαση, χωρίς αμφιβολία. Δεν μου άρεσε. Δεν έπρεπε να το κάνει στην Ελλάδα αυτό το πράγμα. Επί της ουσίας δεν μπαίνω. Δεν είναι ουσιαστικό το ζήτημα για τον εξής λόγο. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά το ποιες είναι οι σκέψεις, οι προτάσεις κι αν είναι ολοκληρωμένες, αν είναι επαρκείς του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα για την Ε.Ε. Δεν χρειαζόμαστε στην Ελλάδα κανέναν κ. Κάρας να ‘ρθεί και να το κάνει μ’ αυτόν τον χονδροκομμένο τρόπο μέσα στη Βουλή των Ελλήνων. Αυτό δεν μας αρέσει», σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Νωρίτερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη Βουλή, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «Να σταματήσει τα εύκολα λόγια εσωτερικής κατανάλωσης» με αφορμή την επίθεση του εισηγητή της έκθεσης για την τρόικα Ότμαρ Κάρας στον ΣΥΡΙΖΑ. 
«Το ζήτημα είναι τεράστιας σημασίας», είπε ο κ. Βενιζέλος, «δείχνει ότι τα λόγια μέσα είναι εύκολα, η διαπραγμάτευση έξω είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ότι χωρίς να έχουμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο, υπεύθυνο, χειροπιαστό δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της χώρας και δεν μπορούμε να βελτιώσουμε τους συσχετισμούς υπέρ των Ελλήνων».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/1/14 10:29

    Πάει γι άλλες Πολιτείες ο Ντόλιος...Ίσως έτσι περισωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.