30.1.14

Σύλληψη 36χρονου στην Αλεξανδρούπολη για απόπειρα αρπαγής ανήλικης

Συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς, ένας 36χρονος, κατηγορούμενος για απόπειρα αρπαγής 11χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Αλβανίας και αντιποίηση Αρχής.
Ειδικότερα, το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου, ο δράστης προσέγγισε την ανήλικη, έξω από το σπίτι της και προσποιούμενος τον αστυνομικό, την διέταξε επιτακτικά να τον ακολουθήσει, πλην όμως αυτή αρνήθηκε και εισήλθε στην οικία της. Ακολούθως, μετά την εμφάνιση της μητέρας της 11χρονης, και τη γνωστοποίηση στον 36χρονο ότι θα ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές, αυτός τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.