7.1.14

Οι «Εκδικητές της Συνείδησης» πίσω από εμπρηστική ενέργεια σε τράπεζα στην Καβάλα

Η αναρχική οργάνωση «Εκδικητές της Συνείδησης» ανέλαβαν με προκήρυξη τους την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην Καβάλα τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Ο εμπρηστικός μηχανισμός, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη,  στην είσοδο της τράπεζας τοποθετήθηκε ως «μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης» στον κρατούμενο Σπύρο Στρατούλη που κρατείται επί 22 χρόνια στις φυλακές και έχουν «παγώσει» οι άδειες εξόδου που έπαιρνε τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ του έχουν προστεθεί νέες κατηγορίες για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση στη Θεσσαλονίκη, το 2012.
Ο Σπύρος Στρατούλης βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 11 Νοεμβρίου, διεκδικώντας την απαλλαγή του από τις κατηγορίες που του αποδίδονται και την άμεση επαναχορήγηση των αδειών εξόδου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.