21.1.14

Σύσκεψη αγροτών και κτηνοτρόφων στην Ορεστιάδα για αγωνιστικές διεκδικήσεις

Ανακοίνωση κάλεσμα κάνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «η Ενότητα», προς τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, για τις κινητοποιήσεις που οργανώνονται. Παράλληλα, διοργανώνει σύσκεψη που θα  πραγματοποιήσει την Παρασκευή  24  Ιανουαρίου  2014 στις 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας.
Στη σύσκεψη θα συζητηθεί η τραγική  οικονομική κατάσταση που έχει οδηγήσει τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους η πολιτική της ΚΑΠ και τα αντιλαϊκά μέτρα των τελευταίων χρόνων που πάρθηκαν με πρόσχημα την  οικονομική  κρίση και θα ληφθούν αποφάσεις για αγωνιστικές διεκδικήσεις. Στο επίκεντρο θα τεθούν τα φλέγοντα προβλήματα όπως:
  • Η αντιμετώπιση της φοροεπιδρομής,   οι νέες περικοπές στις επιδοτήσεις, η μείωση τιμής του ρεύματος, το αφορολόγητο πετρέλαιο, η αναθεώρηση της ΚΑΠ, οι δικαστικές διώξεις κ.ά.
  • Η διεκδίκηση ακόμα μέτρων άμεσης ανακούφισης των φτωχών αγροτών και κτηνοτρόφων, που βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται, λόγω των χαμηλών τιμών παραγωγού στα αγροτικά- κτηνοτροφικά  προϊόντα, του υπέρογκου κόστους παραγωγής και των ζημιών στην παραγωγή από καιρικές συνθήκες και αρρώστιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.