28.1.14

Δεν δίνει χρίσματα και στηρίξεις η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές! Τι θα κάνει τώρα ο Παυλίδης;…

Ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος στην πρόσφατη επίσκεψη του στη Θράκη ανέφερε: «…σε ότι αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε εκφραστεί εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ΝΔ δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα, ούτε πρόκειται να ανακοινώσει στηρίξεις. Οι εποχές έχουν αλλάξει…».
Τι θα κάνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Γιώργος Παυλίδης που εδώ και μήνες παπαγαλίζει, παρέα με μερίδα ΜΜΕ, ότι η ΝΔ του έδωσε χρίσμα;
Θα ακολουθήσει την πεπατημένη της «ανεξάρτητης» υποψηφιότητας, η οποία όμως χωλαίνει από παντού! Τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές του κόμματος δεν πρόκειται να τον στηρίξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι ίδιοι θα δώσουν δικούς τους ανθρώπους σε αντίπαλο ψηφοδέλτιο, για να εκφράσουν έτσι την δυσαρέσκεια τους στην υποψηφιότητα Παυλίδη.
Παράλληλα δεν είναι μόνο οι βουλευτές, καθώς παρατηρούνται φαινόμενα στις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ, να δείχνουν πλέον ανοιχτά την προτίμηση τους στον Άρη Γιαννακίδη, ο οποίος σύντομα θα ανακοινώσει υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και συμβούλους που θα δείξουν την … προτίμηση των παραπάνω!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/1/14 18:53

    Έχεις καταλάβει ότι ο εροδοτης σου δεν κάνει ούτε συνδυασμό πια και παίζεις τα ρέστα σου κ καλα κανείς. Το γαμωτο ειναι ότι στέλνεις στο καιάδα μαζί με τον Άρη σου και άτομα που το καλύτερο ειναι να κάνουν χαρακίρι. Ο Παυλίδης στηρίζεται ακομα και από αριστερούς και σε λίγο καιρο έρχεται κάθαρση σε όλα γι αυτό παίξε τα χαρτιά σου και προσρχε μην σκισεις το καλτσον σου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/1/14 20:31

    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΚΟ ΜΕ LED Ο ΑΡΗΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.