23.1.14

Νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο πλευρό του Βαγγέλη Λαμπάκη

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλη & Πολίτες» και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε ακόμη τέσσερις νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 και είναι οι:
Βαταμίδης Ιωάννης, Έμπορος - μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Έβρου - μέλος Δ.Σ. του Δικτύου Εθελοντών Δασοπροστασίας Έβρου - πρώην αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης - πρώην πρόεδρος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Αλεξανδρούπολης - πρώην γραμματέας του Συλλόγου Τρίγωνο Έβρου Αλεξανδρούπολης.
Βογιατζής Ζήσης, Δικηγόρος.
Καραβελάκη - Δραγανίδου Ερατώ, Οικονομολόγος - Χρηματοοικονομικός Αναλυτής - πρώην διευθυντικό τραπεζικό στέλεχος.
Σάββας Στεργίου, Απόστρατος αξιωματικός Ελληνικού Στρατού – πρόεδρος Συλλόγου Σαμοθρακιτών Έβρου – Μουσικός Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρούπολης.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/1/14 07:55

    ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ... ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ !!!! ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΥΡΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/14 07:57

    PIAZZA ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΒΡΟ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???? Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ (ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ) ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΣΕΙ???? ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ....ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος Παπαμιμίκος; Αυτός;

    http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2010/04/blog-post_8496.html

    http://left.gr/news/andreas-papamimikos-poios-pragmatika-einai-o-neos-grammateas-tis-nd

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.