23.1.14

Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σπιτιών και καταστήματος σε χωριά της Ροδόπης

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομικές έρευνες, τρεις διαρρήξεις σπιτιών και καταστήματος σε χωριά της Ροδόπης, που είχαν διαπραχθεί το τελευταίο δεκαήμερο. Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, τρεις άνδρες, ηλικίας 20, 21 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται άλλοι δύο, ηλικίας 26 και 29 ετών, τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν κατά την έρευνα, καθώς και ένας 37χρονος, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι οι πέντε δράστες που κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές, με διαφορετικές συνθέσεις, το τελευταίο δεκαήμερο, διέρρηξαν δύο οικίες και ένα κατάστημα, τα οποία βρίσκονται σε χωριά της Ροδόπης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους τέσσερις τηλεοράσεις, δύο οθόνες ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο ηλεκτρικές οικιακές συσκευές. Επίσης, προέκυψε ότι μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, οι δράστες το διέθεσαν έναντι χρηματικής αμοιβής στον 37χρονο. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στην οικίες του 37χρονου και του 20χρονου, καθώς και σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης όλα τα κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, για τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.