27.1.14

Ένας Γάλλος κι ένας Ρώσος συνελήφθησαν στους Κήπους με μαχαίρια, στιλέτα και ξιφολόγχες

Συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, δύο αλλοδαποί, ένας 44χρονος υπήκοος Γαλλίας και ένας 33χρονος υπήκοος Ρωσίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και παράνομη κατοχή και μεταφορά κροτίδων.
Οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε φορτηγό αυτοκίνητο, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από την χώρα. Εκεί, κατά τον έλεγχο, οι αστυνομικοί εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό του οχήματος και κατέσχεσαν 8 πτυσσόμενα στιλέτα, 6 ξιφολόγχες, 4 μαχαίρια, συνολικού μήκους από 23 έως 33 εκατοστά, 3 τσεκούρια, 53 κροτίδες και 1 σκοπευτική διόπτρα νυκτός.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.