2.1.14

Το δρώμενο των Μπαμπούγερων στην Καλή Βρύση Δράμας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλής Βρύσης σας προσκαλεί να βιώσετε το δρώμενο του «Μπαμπούγερου» το τριήμερο 6, 7 και 8 Ιανουαρίου 2014. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014
10:00 Μετά το πέρας του Αγιασμού των υδάτων, εμφάνιση των Μπαμπούγερων στους δρόμους του χωριού σε όλη την διάρκεια  του τριημέρου (6-7-8 Ιανουαρίου).
Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014
14:00 Στην κεντρική πλατεία του χωριού χορεύουν τα χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλής Βρύσης, κάτω από τους ήχους της Παραδοσιακής γκάιντας και του νταχαρέ.
Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014
14:00 ΣΑΤΥΡΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ
Έναρξη γαμήλιας πομπής από την αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου και έπειτα αναπαράσταση σατυρικού Διονυσιακού γάμου στην κεντρική πλατεία του χωριού. Φέτος το ρόλο των κουμπάρων τον κατέχουν o Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. Προσφέρεται δωρεάν κρασί και ψημένο ντόπιο λουκάνικο σε όλους τους καλεσμένους. Γλέντι και χορός μέχρι το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας.
Ο Αρχαιολογικός χώρος της Καλής Βρύσης θα παραμείνει ανοιχτός κατά τη διάρκεια του τριημέρου από τις 12.00-16.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.