14.1.14

Ηλικιωμένη πυρπολήθηκε στο διαμέρισμα της στη Ξάνθη

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Ξάνθη πυρπολήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο διαμέρισμά της επί της οδού Αγίου Δημητρίου. Ένας γείτονας λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι άκουσε τις φωνές της άτυχης γυναίκας και νομίζοντας πως το σπίτι της είχε πάρει φωτιά κάλεσε την Πυροσβεστική.
Ο άνδρας κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης, όπου διέμενε η ίδια μαζί με συγγενικά της πρόσωπα, κατασβήνοντας τις φλόγες στις οποίες είχε τυλιχθεί η ηλικιωμένη. Στο σημείο κατέφθασε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο οχήματα, το δεύτερο πυροσβεστικό όχημα όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς αποδείχθηκε πως δεν είχε πάρει φωτιά το σπίτι, ενώ το πρώτο και το πλήρωμα αυτού παρέμεναν στο σημείο για παροχή βοηθειών. 
Άμεσα ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε έξω από την οικοδομή, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής μαζί με άνδρες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τυλιγμένη σε μια κουβέρτα την ηλικιωμένη, η οποία έφερε πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα, μέσα στο ασθενοφόρο και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να αυτοπυρπολήθηκε με οινόπνευμα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Η άτυχη γυναίκα φέρει σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.