21.1.14

Υπογραφή συμβάσεων δύο νέων έργων ΕΣΠΑ στην ΠΕ Δράμας

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου υπογράφηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλο, και τους εκπροσώπους των ανάδοχων εταιρειών οι συμβάσεις για την κατασκευή των έργων α) εκσυγχρονισμού των Κέντρων Υγείας της Π.Ε. Δράμας και β) ανέγερσης του κτιρίου του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Προσοτσάνης «Μέγας Αλέξανδρος».
Παρόντες κατά τη διαδικασία ήταν ακόμη ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας Κωνσταντίνος Τρέντσιος, και ο Πρόεδρος του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Προσοτσάνης «Μέγας Αλέξανδρος» Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.
Επισημαίνεται πως το πρώτο έργο αφορά την ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση όλων  των  κτιρίων των Κέντρων Υγείας της Π.Ε. Δράμας (Κ.Υ. Προσοτσάνης, Κ.Υ. Νευροκοπίου και Κ.Υ. Παρανεστίου) και υλοποιείται με σύμβαση ύψους 821.240,99€ έναντι του αρχικά προϋπολογιζόμενου ποσού του 1.660.000,00€, δηλαδή με έκπτωση 50,53%.
Το δεύτερο έργο αφορά την κατασκευή διώροφου κτιρίου συνολικής επιφάνειας 376,36 τ.μ. και ανεξάρτητης αποθήκης επιφάνειας 39,70, που θα στεγάσει τις πολιτιστικές δραστηριότητες του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Προσοτσάνης «Μέγας Αλέξανδρος». Το έργο αυτό υλοποιείται με σύμβαση ύψους 384.326,73€ έναντι του αρχικά προϋπολογιζόμενου ποσού των 760.000,00€, δηλαδή με έκπτωση 49,43%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.