15.1.14

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για περιφρούρηση των περιφερειακών ΕΡΑ

Η κυβέρνηση του αυταρχισμού και των μνημονίων ετοιμάζεται να κατεβάσει το σήμα στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ τόσο στην Ορεστιάδα όσο και στην Κομοτηνή. Τρέμουν από την ύπαρξη ενός ραδιοφώνου πραγματικά δημόσιου και πολυφωνικού.
Η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου δεν αντέχει την παραμικρή ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή που ελέγχει τις εγκληματικές πολιτικές τους. Δεν της αρκεί να ελέγχει τα συστημικά μέσα θέλει να σβήσει οποιαδήποτε αντίθετη έκφραση. Μέσα στον πανικό τους γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι για την δημοκρατία. Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και στην περιφέρεια μας που επί σειρά μηνών προσφέρουν πλούσια αντικειμενική και πολυφωνική ενημέρωση.
Τους προειδοποιούμε ότι το έγκλημα αυτό δεν παραγράφεται, όπως άλλωστε και όλα όσα έχουν διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού. Καλούμε τους πολίτες να περιφρουρήσουν και στην περιοχή μας το δικαίωμά τους στην ελεύθερη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.