13.1.14

Μεγάλη συμμετοχή στην κοπή της παραδοσιακής πίτας του συλλόγου Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης

Παρουσία 100 και πλέον μελών και φίλων, ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτιωτών Αλεξανδρούπολης», έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, το πρωί της Κυριακής 12 Ιανουαρίου. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρό είναιι ο Πασχάλης Νικολαΐδης.
Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου αντάλλαξαν εγκάρδιες και θερμές ευχές, με τον πρόεδρο Δημήτρη Κελεμίδη να εύχεται στους συμπατριώτες και φίλους «μια νέα χρονιά διαφορετική προς το καλύτερο, γεμάτη με υγεία, οικογενειακή αρμονία και αγάπη προς τον πλησίον».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜ-Θ Ιωάννης Κανελάκης (ως εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Έβρου), ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Χρήστος Γερακόπουλος (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη), εκπρόσωποι του ΔΣ της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. (Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου), καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.