27.1.14

Σύλληψη 37χρονου στην Ορεστιάδα για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη στην Ορεστιάδα από αστυνομικούς, ένας 37χρονος, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή κροτίδων και φωτοβολίδων.
Μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν επτά κροτίδες. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 37χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 83 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, 1 γεμιστήρα, 1 πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και 19 καψύλλια πυροδότησης φωτοβολίδων.
Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη διενέργεια του αστυνομικού ελέγχου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στονΕισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.