10.1.14

Στις 15 Ιανουαρίου συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

Με έξι θέματα στην ημερήσια του διάταξη θα συνεδρίαση για πρώτη φορά το 2014, το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Ροδόπης στην Κομοτηνή, με τα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση Προγράμματος Έργων και Εργασιών Δημόσιας και μη Δημόσιας Δασοπονίας έτους 2014, της Δ/νσης Δασών Ροδόπης. Εισηγήτρια: H Aναπληρώτρια Προϊσταμένη της Δ/νσης Δασών Ροδόπης Μαρίνα Γκοτζαρίδου
2. Έγκριση Προγράμματος Δασικών έργων και Εργασιών Δημόσιας και μη Δημόσιας Δασοπονίας έτους 2014, της Δ/νσης Δασών Καβάλας. Εισηγητής: Ο Διευθυντής Δασών Καβάλας Ιωάννης Καπετανγιάννης.
3. Έγκριση Προγράμματος Έργων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης έτους 2014. Εισηγητής: ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών Κωνσταντίνος Καλούδης.
4. Έγκριση 1ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού και ο Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Οικονομικού Έτους 2014. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Τρύφων Εξάρχου.
5. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για την συγκρότηση επιτροπής αρμοδιότητας τoυ Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Ιωάννης Τελλίδης.
6. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και την ΔΕΘ – HELEXPO με τίτλο: «Συμμετοχή της Περιφέρειας σε εκθέσεις τουρισμού και πρωτογενούς τομέα». Εισηγητής: ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών Κωνσταντίνος Καλούδης.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/1/14 17:58

    Aφού το διέλυσαν.Μετά την Δράμα έρχεται κι άλλος αντιπεριφερειάρχης που τα βροντάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.