11.12.13

Με το πρόξενο της Γερμανίας Dr. Ingo von Voss συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης

Με το νεοδιοριζόμενο  πρόξενο της Γερμανίας  στη Θεσσαλονίκη Dr. Ingo von Voss, συναντήθηκε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Γερομάρκος και ο επίτιμος πρόξενος της Γερμανικής Δημοκρατίας στη Θράκη Σταμάτης Κουρούδης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συνεργασίας.
Ο κ. Γιαννακίδης αναφέρθηκε στο δημιουργικό έργο και στην άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ ενημέρωσε επίσης για τα ιδιαίτερα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν οι περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και για τις δυνατότητες συνεργασιών  στους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης, των επενδύσεων, της έρευνας και της τεχνογνωσίας.
Να σημειωθεί πως ο κ. πρόξενος επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Θράκη και θα έχει συναντήσεις γνωριμίας με τους θεσμικούς φορείς, καθώς και με παραγωγικές μονάδες στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.