3.12.13

Ο πρωτογενής τομέας στο επίκεντρο της επίσκεψης του Βαγγέλη Αποστόλου στη Θράκη

Θετική και αναγκαία πέρα από κάθε πρόβλεψη αποδείχθηκε η επίσκεψη του βουλευτή και υπεύθυνου για τα αγροτικά της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου στην Θράκη. Ο βουλευτής επισκέφθηκε την Ξάνθη και τη Ροδόπη, συνοδευόμενος από τους συναδέλφους του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Αϊχάν Καραγιουσούφ, καθώς και στελέχη του κόμματος.
Ιδιαίτερα χρήσιμες ήταν οι συναντήσεις που είχε με Αγροτικούς Συλλόγους της περιοχής, με κτηνοτρόφους, με συνεταιρισμούς. Ο κ. Αποστόλου και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού άκουσαν τα προβλήματα των φορέων, τους ενημέρωσαν για τον μέχρι σήμερα αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ για την επίλυσή τους σε τοπικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο.
Ιδιαίτερο όμως ήταν το ενδιαφέρον στην παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωτογενή τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία) στο οποίο οι φορείς και οι αγρότες διαπίστωσαν ότι περιλαμβάνει τις δικές τους προτάσεις για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.