17.12.13

Δωρεάν διανομή τροφίμων από το Δήμο Καβάλας

Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα δωρεάν διανομή τροφίμων σε απόρους και οικογένειες άπορες, που εφαρμόζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον ΟΠΕΚΕΠΕ με πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και περιλαμβάνει βασικά τρόφιμα για τις διατροφικές συνήθειες των πολιτών όπως ζυμαρικά, ρύζι, ελαιόλαδο, τυρί φέτα, κασέρι και γραβιέρα.
Στο Δήμο Καβάλας οι εγκεκριμένες δικαιούχες οικογένειες (που ενημερώθηκαν τηλεφωνικά) ανέρχονται σε 934 και θα μπορούν από αύριο Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 να προσέρχονται στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (πίσω από το στρατόπεδο Κωτσάλου) για να προμηθεύομαι τα πρώτα είδη τις ώρες από 10.30 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι. Οι δικαιούχοι της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων θα προσέρχονται στο δημοτικό κατάστημα της τοπικής κοινότητας Κρηνίδων. Σε πρώτη φάση θα διανεμηθούν στους δικαιούχους τυρί φέτα, κασέρι και γραβιέρα ενώ στις αρχές Ιανουαρίου θα διανεμηθούν ζυμαρικά και ελαιόλαδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.